Menu

urbana - foto: Mario Kos„Urbana Music Radio“ je trajno i jedinstveno rješenje za sve naše korisnike koji drže do imidža svojih lokala i poslovnih prostora. Njihovi gosti i posjetitelji uživaju u glazbi koja se pažljivo bira tijekom cijelog dana i ne ponavlja se u krug.

Glazba koju emitirate u svom poslovnom prostoru uvijek mora biti legalna.

Korištenjem naših usluga prestaje potreba nabavke originalnih glazbenih naslova. „Urbana Music Radio“ dnevno nadopunjuje fonoteku novim naslovima i integrira ih u svoj program. Glazbeni sadržaji su prilagođeni blagdanima, praznicima, prigodnim datumima i sl. (npr. Božić, Valentinovo … i sl.)

Kako do našeg programa:

Svakom našem novom korisniku "Urbana Music Radio" ustupa 10 DANA POTPUNO BESPLATNOG probnog emitiranja glazbenog programa. U tom vremenskom razdoblju svaki korisnik može najbolje sam uvidjeti kvalitetu glazbenog programa, zvuka i kompletne usluge koju nudimo.

"Urbana Music Radio" emitira program u najvišoj mogućoj kvaliteti zvuka koja je u svim parametrima podešena na način da sve uvijek zvuči jednako glasno i jednake je idealne boje tona.

Za emitiranje "Urbana Music Radija" potrebno je osigurati pristup internetu, ADSL Flat Rate i računalo (software: Winamp, Windows Media Player, VLC, Real player i sl.) te audio opremu (pojačalo, zvučnici).

Samo uključenje je vrlo jednostavno i traje nekoliko minuta.

Urbana Music radio

Potraži Urbana Music Radio na većoj karti.

Paška 13, 48260 Križevci
Mobile: 091-444-6-222
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.